Synergo v.5: A collaborative applcation for Tablets - Katsini, Christina; Raptis, George; Chounta, Irene-Angelica (Synergo v.5: A collaborative applcation for Tablets, In Proceedings of the 4th Conference of Electrical and Computer Engineering Students, Demonstrations Section, 2010)
Στην παρούσα μελέτη παρουσιάζουμε μία εφαρμογή υποστήριξης συνεργατικής μάθησης, την διαδικασία σχεδίασης και ανάπτυξής της. Το Synergo είναι μία εφαρμογή που ήδη χρησιμοποιείται για την υποστήριξη συνεργατικών δραστηριοτήτων. Για την εφαρμογή αυτή αναπτύξαμε εργαλεία για υπολογιστές ταμπλέτας (tablet computers), προκειμένου να εκμεταλλευθούμε τις τεχνολογικές δυνατότητες που προσφέρουν αλλά και να υποστηριχθούν νέες διδακτικές πρακτικές. Επιπλέον παρουσιάζουμε την ερευνητική δραστηριότητα που θα ακολουθήσει την χρήση της εφαρμογής. Η εργασία αυτή αποτελεί τμήμα διπλωματικών εργασιών που εκπονούνται στο Εργαστήριο Αλληλεπίδρασης Ανθρώπου-Υπολογιστή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών υπό την επίβλεψη του καθ. Ν Αβούρη.
Keywords: ⛔ No DOI found