Side Navigation

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΡΓΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ INTERSOCIAL Unleashing the Power of Social Networking for Enhancing Regional SMEs

 

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, Ερευνητική Ομάδα Αλληλεπίδρασης Ανθρώπου-Υπολογιστή  του Εργαστήριου Διαδραστικών Τεχνολογιών για την υλοποίηση του έργου «INTERSOCIAL: Unleashing the Power of Social Networking for Enhancing Regional SMEs», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) (κατά 75%) και Εθνικούς Πόρους (κατά 25%)  στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος «Ελλάδα-Ιταλία 2007-2013», με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Νικόλαο Αβούρη του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών προτίθεται να αναθέσει με σύμβαση έργου το  κάτωθι έργο: “Evaluation of usability of the deployment of tools for social web local enhancement” σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου και όχι πέραν της λήξης του, ήτοι της 30/10/2013. Η προβλεπόμενη αμοιβή για το έργο είναι 10,000 ευρώ.

Προτάσεις υποβάλλονται από υποψηφίους που πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις:

Επιστημονική κατάρτιση-γνώσεις: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης ή/και Διδακτορικό Δίπλωμα στην γνωστική περιοχή της επιστήμης του Μηχανικού Υπολογιστών και Πληροφορικής με ειδίκευση στην ευχρηστία και αξιολόγηση διαδικτυακών εφαρμογών, με έμφαση κατά προτίμηση σε εφαρμογές κοινωνικών δικτύων.

Επαγγελματική δραστηριότητα- εμπειρία : Να υπάρχει εμπειρία κατά προτίμηση σε ευρωπαϊκά έργα σε ερευνητικό φορέα με αντικείμενο παραπλήσιο αυτού του έργου, δηλαδή ευχρηστία και τεχνολογίες διαδικτύου.

Το έργο θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου Διαδραστικών Τεχνολογιών – Ερευνητική Ομάδα Αλληλεπίδρασης Ανθρώπου-Υπολογιστή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούνται να καταθέσουν τις υποψηφιότητες τους με τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα στην Ερευνητική Ομάδα του Εργαστηρίου Διαδραστικών Τεχνολογιών, του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, του Πανεπιστημίου Πατρών, διεύθυνση Υπατίας 1, Πανεπιστημιούπολη, 26504 Πάτρα υπόψη Νικολάου Αβούρη, εντός 15 ημερών από την ανάρτηση της παρούσας στον ιστότοπο του Πανεπιστημίου Πατρών, με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: filio_vogiantzi@ece.upatras.gr.

Απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα που θα συνοδεύουν την αίτηση:

    1. Πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
    2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
    3. Τίτλοι σπουδών
    4. Βεβαιώσεις για την απόδειξη εμπειρίας
    5. Αποδεδειγμένη καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσης

Η επιλογή της πρότασης θα γίνει ύστερα από εκτίμηση των απαραίτητων, επιθυμητών και πρόσθετων προσόντων. Ο δικαιούχος φορέας  διατηρεί το δικαίωμα να καλέσει τους υποψηφίους ή όσους έκρινε κατάλληλους σε συνέντευξη.

Για πληροφορίες, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με την Ερευνητική Ομάδα Αλληλεπίδρασης Ανθρώπου-Υπολογιστή του Εργαστήριου Διαδραστικών Υπολογιστών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών, τηλέφωνο 2610-996898, http://hci.ece.upatras.gr e-mail hci@upatras.gr.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών